maanantai 6. elokuuta 2012

Enemmän duoo ku sooloo

Pori Folk ja Bar Kino järjestävät yhdessä Suomireggaen illan perjantaina 17.8. Hip hopia, reggaeta, punkia ja folkia sekoittava Kuningasidea marssittaa lavalle 11-henkisen orkesterin, jonka rennonletkeä musiikki on soinut pitkin kesää radiossa. Yhtyettä leimaa reilu meininki, välittäminen ja yhteisöllisyys, ja keikoilla Kuningasidea lupaa pistää yleisön heilumaan, hikoilemaan ja huutamaan lisää.

Kuva: Kuningasidea

Ilan päätähtenä on reggae ja dancehall musiikista ammentava Raappana, joka on yksi suomalaisen rytmimusiikin kuumimmista nimistä. Raappana, oikealta nimeltään Janne Pöyhönen, onnistuu luomaan vahvoja mutta maanläheisiä sanoituksia joihin on helppo samaistua. Keikalla tämä artisti toimii aivan loistavasti, ja tämä on ihan testattu juttu. Päällimmäisenä keikasta jäi mieleen todella positiivinen tunnelma, iloinen mieli ja tanssimisesta kipeät jalat.

Kuva: Pekka Lintusaari

Ps: Käsiohjelma tuli äsken painosta. Loistavaa! Ohjelmia voi hakea tässä vaiheessa ainakin kulttuuriasiainkeskukselta Raatihuoneelta. Olipa jännät paikat kun noita laatikoita availtiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti